Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Šťavnatým kachním prsům nejvíce sluší snadná minutková úprava. S kořením to nijak nepřeháníme, stačí pouze osolit a opepřit, jejich chuť tak krásně vynikne. Vše perfektně doplní smetanová omáčka s medvědím česnekem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,15 g |
| Tuky | 68,00 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 8,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZVA
Moje poznámka
Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZVA
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 1 hodinou
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 1 hodinou
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 1 hodinou
Jahodový likér
Jirka55221 před 3 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 3 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 7 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 14 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 16 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 16 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 16 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
česnek mědvědí,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
...jj, záleží na hmotnosti
Aaale preci jen bych do postupu doplnila aspon orientacni dobu přípravy prsa. Podle foto bych tipla 6 minut kuzickou dolů a podle barvy a hmatu 5 minut po otočení. A šup do peřiny z alobalu.
Aale každé ňadro je jnak objemne