Vylepšená pórková polévka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2014 22:48
Anna Kocikova:Taky jsem dnes vařila polívku,jelikož jsem nemohla dosáhnout chuti,tak jsem ji zahustila sýrem President a neměla chybu,zítra přidám foto
22. 2. 2014 17:37
maris:Maruško,parmazán jsem neměla,tak jsem místo něj dala 4letou goudu,kterou nám známý vozí z Holandska.Přidávám foto.Ale mě osobně by do této polévky nejlépe pasovala niva,nebo podobný sýr s modrou plísní
22. 2. 2014 16:49
Anna Kocikova: Aničko, jaký tam byl ten parmazán? Já si ho tam moc neumím představit, i když ho mám moc ráda
22. 2. 2014 15:39
Veru,bodík šel už včeraTak dnes jen fotky a pochvala i od mého manžela,kterému Tvá verze"pórkové"polévky také moc chutnala
Jen ten pórek jsem nespařila,ale orestovala na másle a místo mléka jsem použila 10%smetanu na vaření
Jen ten pórek jsem nespařila,ale orestovala na másle a místo mléka jsem použila 10%smetanu na vaření
22. 2. 2014 01:28
Anna Kocikova:Jj,aj ja tak dělám a když mám doma anglickou slaninu,tak nakrájím na malé kousky a orestuji s porkem.Mám doma parmazán,tak polívčičku uvařím,jen asi dám na opečenou bagetku.
21. 2. 2014 20:43
Veru,polévečka se mi líbí
Já ale také nejdřív pórek orestuju na másle,jen místo parmezánu dávám eidam
Já ale také nejdřív pórek orestuju na másle,jen místo parmezánu dávám eidam
21. 2. 2014 19:55
Už tiež osmahnem, kedysi som to nerobila...
21. 2. 2014 19:46
1974andrea:andy, i muži mají své dny
21. 2. 2014 19:33
casino:Tak si přečtěte váš komentář plný vložených nesmyslů. Wo nic nego, alespoň ne mně. Možná kdyby to bylo napsáno smysluplnně, pochopila bych podstatu komentáře
21. 2. 2014 19:22
Pórek nespařuju, jen dobře omyju. Jinak dělám jako Hosta. Kdysi jako mladá jsem pórek jen uvařila a vůbec nám to nechutnalo (a obávám se, že ani parmezán by to moc nevylepšil), tím osmahnutím na másle to chuťově poskočí o tři levely
21. 2. 2014 19:12
1974andrea
Ptala jste se: casino:Děláte běžně pórkovou polévku s parmazánem?
Ptala!
Tak wocogo?
Ptala jste se: casino:Děláte běžně pórkovou polévku s parmazánem?
Ptala!
Tak wocogo?
21. 2. 2014 18:54
casino: Nějak nerozumím a nechápu, co tím chtěl básník říct Zmatený komentář
21. 2. 2014 18:46
1974andrea
Aha, takže vrazím do bars jaké polévky bars co a budu to prezentovat jako samostatný rcp? God Save the TOP... :(
Nedělám :)
Ale dělám krutonky s parmazánem... :palec:
Nebo dělám plátky bagety (rohlíku) zapečené se sýrem (á la fr. cibulačka)... :palec:
A taky dělám pórek na másle... :palec:
A taky pórek s ničím nepářím, natož s vodou... :) :) :)
Aha, takže vrazím do bars jaké polévky bars co a budu to prezentovat jako samostatný rcp? God Save the TOP... :(
Nedělám :)
Ale dělám krutonky s parmazánem... :palec:
Nebo dělám plátky bagety (rohlíku) zapečené se sýrem (á la fr. cibulačka)... :palec:
A taky dělám pórek na másle... :palec:
A taky pórek s ničím nepářím, natož s vodou... :) :) :)
21. 2. 2014 18:38
hosta:Taky to tak dělám. Je lepší pórek při restování trochu osolit, pustí vodu a nehnědne a nepřipaluje se
21. 2. 2014 18:36
Pórkovou polévku máme rádi, dělám obráceným postupem - pórek na másle lehce osmažím, trochu zasypu moukou, pak zaliji vývarem atd. Zdá se mi, že lépe vynikne chuť, než když se jen vaří. S tím parmazánem to může být dobré
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 6 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 11 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 14 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka s parmazanem porková polevka s parmezanem jak se dělá porková polévka babicova cibulacka porková polévka s opečenou houskou porková polévka jinak rcp na porkovou polévku porková s parmazánem porkova polevka s anglickou babicova porková polévka polevka s parmezán pórková polévka s parmezán porková polevka s parmazán babicova žampionová polévka porkova polivka jak se dělá pórková polívka porkova polevka s opecenym rohlikem recept na pórkovou polévku polévka porková pro horké dny recept babicova cibulacka recepty
Suroviny: pórek, vývar zeleninový, sůl, pepř, mouka hladká, máslo, parmazán, mléko, houska
Vylepšená pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMrl
22 názorů