

Grilovaná vepřová řebírka
Suroviny 3-4 porce
- asi 1 kg žebírek v celku
- sůl
- Pasta:
- 1 lžíce medu
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce mleté červené papriky
- 5 stroužků česneku
- 1 lžička mletého zázvoru
- trocha mletého pepře
Postup přípravy receptu
Všetky prísady na pastu zmiešame (cesnak prelisujeme), potrieme rebierka a odložíme na 24 hod do chladničky.
Potom osolíme z oboch strán a pečieme v rúre cca 45 minút.
Podávame s pečenými zemiakmi, zeleninou, šalátom a pod.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Grilovaná vepřová řebírka
-
já si prosím dám bez toho česneku
ta třetí fotka je úžasná
-
Při pohledu na tento talíř,jsem dostala takový hlad,že jdu na předčasný oběd....dávám bodík a tisknu,určitě vyzkouším
-
Mňam
Už mám troubu i s grilem, tak zkouším všechno možné, takže i toto vyzkouším, vypadá to moc dobře
+
-
Už se moc těším, až si něco ugrilujeme na zahradě
-
Žebírka jsou vždycky skvělá volba
Miluju je
+4 -
To mám ráda
-
Recept ukládám. Ingredience na marinádu
-
Žebírka !!!!!