Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 737 kJ / 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,13 g |
Tuky | 2,31 g |
Vláknina | 26,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,18 g |
Sacharidy | 129,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
Moje poznámka
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
libeček čerstvý,
koriandr čerstvý,
koření polévkové,
nať celerová,
pórek,
voda,
vývar,
mrkev,
petržel,
rýže
Komentáře (15)
Leč položme se na otázku zda za vším nevězí onen zlořečený COVID-19 a ztráta chuti (doufejme že přechodná)
***
Na velikosti záleží...
Udává se, že 1 porce polévky je 0,33 litru
1,5 L vody (skoro 5 porcí), 4 bobkové listy,10 kuliček nového koření,
Domnívám se, že 2ks nového koření, ale především skoro 1 bobek
No, samozřejmě lze tvrdit, že kuličky byly velikosti pepře a listí bylo také jakési nedomrlé
Já spíš nechápu smysl toho polevkoveho koření, když tam všechno už je...libecek atd.
Zkusila jste už někdy rozkousat nové koření ?
Zkusila jste už někdy rozkousat pepř?
Promiňte, ale některé vaše rcp mi připadají jako by je tvořil počítač: nakrmí se surovinami a on už cosi sám uklohní...
"Divoké koření" je terminus technicus a význam si snadno vygůůůglíte, že
Ten pepř už poodhalila Simona Skolakova:
...a pepř patrně není oblíben, že