Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 737 kJ / 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,13 g |
| Tuky | 2,31 g |
| Vláknina | 26,49 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,18 g |
| Sacharidy | 129,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
Moje poznámka
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
libeček čerstvý,
koriandr čerstvý,
koření polévkové,
nať celerová,
pórek,
voda,
vývar,
mrkev,
petržel,
rýže
Komentáře (15)
Leč položme se na otázku zda za vším nevězí onen zlořečený COVID-19 a ztráta chuti (doufejme že přechodná)
***
Na velikosti záleží...
Udává se, že 1 porce polévky je 0,33 litru
1,5 L vody (skoro 5 porcí), 4 bobkové listy,10 kuliček nového koření,
Domnívám se, že 2ks nového koření, ale především skoro 1 bobek
No, samozřejmě lze tvrdit, že kuličky byly velikosti pepře a listí bylo také jakési nedomrlé
Já spíš nechápu smysl toho polevkoveho koření, když tam všechno už je...libecek atd.
Zkusila jste už někdy rozkousat nové koření ?
Zkusila jste už někdy rozkousat pepř?
Promiňte, ale některé vaše rcp mi připadají jako by je tvořil počítač: nakrmí se surovinami a on už cosi sám uklohní...
"Divoké koření" je terminus technicus a význam si snadno vygůůůglíte, že
Ten pepř už poodhalila Simona Skolakova:
...a pepř patrně není oblíben, že