Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 69,73 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 225,03 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre asi 30 min na 180°C. Krok 3: Na omáčku prešľaháme 4 lyžice olivového oleja, ocot, prelisovaný cesnak, horčicu a cukor.
Omáčku nalejeme na horúce zemiaky a dobre premiešame. Krok 4: Ihneď podávame posypané vňaťou so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Moje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 1 hodinou
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 2 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 2 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 10 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 13 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 14 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 15 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 16 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 16 hodinami
Suroviny:
brambory rané,
olej olivový,
pepř,
sůl,
olej olivový,
česnek,
cukr krystal,
hořčice dijonská,
ocet jablečný,
nať petrželová
Komentáře (6)