Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 441 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,24 g |
Tuky | 75,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s domácí omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ErR
Moje poznámka
Špagety s domácí omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ErR
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí omáčka na špagety,
omacka na spagety bez masa,
omáčka na špagety,
špagety s domácí omáčkou,
domácí směs na spagety,
omáčka z mletého masa ke špagetám,
špagety recepty výborné s mletým masem a omáčkou,
recept na spegety,
špagety s omackou,
špegety,
spagety marinara,
domácí recept na směs na špagety bez masa,
spegety s omackou recepty,
špagety ala marinara,
špegety bazalka,
domácí směs na na špagety,
špagety s domácím protlakem,
domáci směs na špsgety,
omáčky na špagety bez masa,
spagety s onackou bez masa
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
česnek,
šťáva rajčatová,
bazalka čerstvá,
sýr eidam,
olej olivový,
těstoviny špagety
Komentáře (5)
K tomu bych jen podotkl, že když už se vaří omáčka v pánvi, je v Itálii obvyklé vylovit těstoviny z vody těsně před dovařením, neoplachovat, a vložit do pánve s omáčkou, promíchat, a pokud je omáčka moc hustá, přidat trochu vody ve které se těstoviny vařily.
Důvod k tomu všemu je, že se nespláchne škrob s povrchu těstovin a omáčka na nich ulpí.