Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 250 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 44,40 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso lehce naklepeme a po okrajích nařízneme.
Krok 2: Okořeníme, potřeme olejem a necháme chvíli odležet. Poté ho zprudka opečeme z každá strany 4-5 minut.
Krok 3: Kedlubnu nastrouháme na hrubo a dáme dusit s trochou vody. Je to za chvíli měkké.
Krok 4: Máslo rozpustíme přidáme mouku a po chvíli zalijeme studeným mlékem.
Krok 5: Bešamel nalijeme na podušené kedlubny a povaříme.
Krok 6: Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl6M
Moje poznámka
Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl6M
Nejnovější recepty
Jahodoví šneci
Přidáno před 3 hodinami
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno 27. 5. 2025 11:36
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno 27. 5. 2025 09:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé zapečené chleby
helen.fon@seznam.cz před 13 minutami
Tmavy jablecny kolac
vikinka09 před 47 minutami
Cordon bleu - plněný řízek
Panova před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Moanka před 1 hodinou
Retro kaťák
GabinaMraz před 2 hodinami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
GabinaMraz před 2 hodinami
Citronová babetka - jemná a vláčná
KuchtaBuchta před 3 hodinami
Jogurtový makovník z nemletého máku
Pavlina3 před 3 hodinami
Živáňské plněné kotletky
Snavo před 3 hodinami
Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
přírodní krkovička,
kedlubnová omáčka,
hovězí s kedlubnovou omáčkou,
recepty z krkovice,
recept na kedlubovou omáčkou,
recepty s kedlubnou,
krkovička na prirodni,
podusena kedlubna
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření na steak,
sůl,
pepř,
olej olivový,
kedlubna,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (9)