Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 394 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 41,55 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit rýži podle návodu s bujónem. Vody raději více, než aby během varu chyběla. Mezi tím nakrájíme a nastrouháme ostatní suroviny.
V polovině varu přidáme pórek. Krok 2: Chvíli před koncem varu (2-3 minuty) přidáme kukuřici a salám. Těsně před vypnutím papriku. Krok 3: Po vypnutí vmícháme sýr a máslo.
V polovině varu přidáme pórek. Krok 2: Chvíli před koncem varu (2-3 minuty) přidáme kukuřici a salám. Těsně před vypnutím papriku. Krok 3: Po vypnutí vmícháme sýr a máslo.
Zveřejněno 18. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bleskové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9MY
Moje poznámka
Bleskové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9MY
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 11 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra na slanině
poirotka před 16 minutami
Čajová kolečka
sarik před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 10 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 10 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 10 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 10 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 10 hodinami
Kovbojské fazole
brtna před 11 hodinami
Suroviny:
rýže,
pórek,
bujón,
kukuřice,
paprika čerstvá červená,
sýr gouda,
hranolky,
máslo,
sůl,
chilli
Komentáře (3)