Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 419 kJ / 2 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,50 g |
Tuky | 197,55 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 10,66 g |
Sůl | 27,00 g |
Sacharidy | 111,73 g |
Postup přípravy
Nakonec vše zalijeme olejem, přidáme bobkový list, nové koření, černý pepř a česnek nakrájený na kolečka. Krok 3: Navrch sklenice dáme fólii, alobal a přichytneme gumičkou. Krok 4: Necháme odležet 4 týdny. Poté podáváme, čím déle necháme odležet, tím lépe.
Zveřejněno 10. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaný Hermelín s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZ7o
Moje poznámka
Nakládaný Hermelín s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZ7o
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 19 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí guláš můj
Slavista62 před 11 minutami
Krůtí paprikáš se zakysankou
Slavista62 před 16 minutami
Krůtí Samuraj
Slavista62 před 29 minutami
Krůtí roštěná
Slavista62 před 30 minutami
Krůtí na houbách ve smetanové omáčce
Slavista62 před 37 minutami
Guláš z krůtího stehna s paprikami a rajčaty
Slavista62 před 50 minutami
Krůtí nudličky na cibuli s vajíčkovou omáčkou
Slavista62 před 53 minutami
Maso z krůtího stehna na cibuli a rajčatech
Slavista62 před 57 minutami
Cestovní perník
Vladka321 před 4 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 10 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
cibule,
česnek,
sýr niva,
rajče sušené,
feferonka,
pasta chilli,
olivy černé,
kapie,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
olej
Komentáře (3)