Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí osso buco na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onWK
Moje poznámka
Hovězí osso buco na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onWK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 37 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 3 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 3 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ossobuco,
osso bucco,
oso buco,
hovězí osobuko recept,
maso na osobuko,
hovězí lýtko,
osso buco,
hovezi osobuko,
hovezi ossobuco recept,
hovezi osobuco,
oso bucco,
osso bucco recept,
osso buco recept,
ossobuco,
hovězí plátky se sipkovou,
osobuko na víně,
ossobuco recept,
hovězí lýtka,
ossobuco na vine,
osso buco cena
Suroviny:
osso buco,
cibule šalotka,
víno červené,
šalvěj čerstvá,
tymián,
šunka schwarzwaldská,
vývar,
zavařenina,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Krásný kousek masa