Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 368 kJ / 2 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,18 g |
| Tuky | 106,84 g |
| Vláknina | 26,76 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 423,05 g |
Postup přípravy
Do kastrůlku dáme povidla, rum, koření, smetanu a povaříme. Pokud je omáčka moc hustá, přidáme trochu mléka.
Zveřejněno 28. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez0m
Moje poznámka
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez0m
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 8 minutami
Burizonové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 18 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 19 minutami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 32 minutami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 54 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 6 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 6 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 14 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 16 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 17 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 17 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
droždí sušené,
cukr,
mléko,
vejce,
povidla švestková,
rum,
skořice mletá,
koření do perníku,
smetana 33%,
perník strouhaný,
ořechy,
šlehačka
Komentáře (4)
Japonskou kuchyni neznám ani z rychlíku...
...ale dyby Japonci dělali tuto povidlovou máčku, tak tomu cibulovému základu by říkali umami
Ona ta cibule dodá jídlu chuťovou plnost
...a nechcete to třeba vyzkoušet?
***
Rozhodně to nevypadá tak bláznivě jako kdysi z nouze připravené toto:
Broskvový salát s cibulí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0...ochucuji s citem, avšak rumem nešetřím!