Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 181,91 g |
Postup přípravy
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Moje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 22 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 27 minutami
Jahodový džem
Jolinka před 30 minutami
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 38 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 46 minutami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 2 hodinami
Valašské frgály
bodie před 12 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brokolice,
batáty,
cibule červená,
olej,
lupínky kukuřičné,
vejce,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (3)