Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,98 g |
| Tuky | 11,23 g |
| Vláknina | 27,31 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 181,91 g |
Postup přípravy
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Moje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 4 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 6 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Daniela57 před 6 minutami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 11 minutami
Halušky s brynzou
magdalenka před 55 minutami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 1 hodinou
Škvarky z DP
magdalenka před 1 hodinou
Česnekové buchty
magdalenka před 1 hodinou
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 1 hodinou
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 2 hodinami
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 2 hodinami
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 2 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brokolice,
batáty,
cibule červená,
olej,
lupínky kukuřičné,
vejce,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (4)