 
		
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 094 kJ / 739 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 78,38 g | 
| Tuky | 34,05 g | 
| Vláknina | 8,90 g | 
| Cholesterol | 140 mg | 
| Sodík | 197 mg | 
| Sůl | 0,35 g | 
| Sacharidy | 27,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Omytou zeleninu a maso nakrájíme na kostky.
	Krok 2: Maso obalíme v mouce a přidáme k cibuli, kterou jsme si orestovali na oleji.
	Krok 3: Přidáme celý sáček směsi Zelené tajemství Thajska, dobře promícháme, přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.
	Krok 4: Potom přidáme papriky a cuketu, ještě chvíli povaříme a na závěr přilijeme smetanu a jen zlehka necháme přejít varem.Jako příloha se doporučují těstoviny, brambory, nebo basmati rýže.
Zveřejněno 2. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko8x
Moje poznámka
					 
				
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko8x
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 9 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřové maso po thajsku, 
						
						
							vepřové kostky, 
						
						
							vepřové kostky na pepři, 
						
						
							vepřové kostky recept, 
						
						
							recept cuketu po thajsku, 
						
						
							vepřove po tchajsku, 
						
						
							vepřová směs na thajsku, 
						
						
							recepty z thajska, 
						
						
							tajske veprove, 
						
						
							maso po thajsku, 
						
						
							veprove po tajsku, 
						
						
							vepřové maso po thasku, 
						
						
							těstoviny po thajsku, 
						
						
							koření z thajska, 
						
						
							tajske salaty, 
						
						
							vepřové máso po tajsku, 
						
						
							chilli-caenský pepř, 
						
						
							vepřové maso thajsko, 
						
						
							veprove kostky recepty, 
						
						
							vepřové máso na těstoviny
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							zelené tajemství z thajska, 
						
						
							smetana, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							mouka, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej slunečnicový
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (11)