Zadělávané kedlubny s vepřovým masem
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Tento recept je pro vás jako stvořený. Krásně rozpadající se vepřové maso, doplněné o zadělávané kedlubny, které připravovaly již naše babičky. Vašim strávníkům se budou dělat boule za ušima.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 575 kJ / 1 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,08 g |
Tuky | 118,84 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 39,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zadělávané kedlubny s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxoV
Moje poznámka
Zadělávané kedlubny s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxoV
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 21 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 40 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 46 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
cibule,
slanina,
cibule,
máslo,
kedlubna,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
smetana,
šťáva citronová
Komentáře (4)