Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 355 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 22,14 g |
Vláknina | 12,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Dáme na pánev s olejem a necháme za občasného míchání změknout. Krok 2: Přidáme koření, necháme rozvonět a vlijeme rajčata. Dáme rajčatovou pastu. Dusíme cca 15 minut. Přidáme cherry rajčata. Krok 3: Ve směsi uděláme malé důlky a vyklepneme vajíčka. Necháme ztuhnout bílky a podáváme v pánvi. Každý si nabere sám.
Zveřejněno 8. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Arabská šakšuka podle mojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZYp
Moje poznámka
Arabská šakšuka podle mojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZYp
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 11 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 3 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 4 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 6 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 6 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 7 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 7 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 7 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 8 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 8 hodinami
Suroviny:
rajče sterilované,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
cibule šalotka,
římský kmín mletý,
vločky chilli,
skořice,
sůl,
pasta rajčatová,
olej olivový,
vajíčka křepelčí
Komentáře (4)