Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Karbanátky jsou velmi oblíbené a tradičně se připravují ze směsi mletého vepřového a hovězího masa. V tomto receptu jsme k masu přidali zkaramelizovanou cibuli a strouhaný parmezán, který karbanátkům dodal specifickou vůni i chuť.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 512 kJ / 1 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,76 g |
| Tuky | 67,49 g |
| Vláknina | 22,74 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 4,51 g |
| Sůl | 10,91 g |
| Sacharidy | 70,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQPz
Moje poznámka
Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQPz
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 16 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 3 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 7 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 8 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 9 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 9 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 9 hodinami
Suroviny:
cibule,
ghee,
cukr krupice,
maso vepřové,
parmazán,
vejce,
strouhanka,
česnek,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (10)