Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,11 g |
Tuky | 4,15 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,97 g |
Postup přípravy
Štávu vysmahneme, seškrábneme vše připečené, malinko podlijeme a přidáme studené máslo. Již nevaříme, odstavíme a dobře promícháme. Nakonec přecedíme. Do šťávy nakrájíme játra.
Podáváme s libovolnou přílohou podle chuti.
Zveřejněno 5. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Moje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 11 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Suroviny:
králík,
játra králičí,
sůl,
špek,
zázvor čerstvý,
česnek,
cibule,
vývar masový,
bavorská hořčice,
sádlo,
máslo
Komentáře (3)