Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 667 kJ / 2 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,76 g |
Tuky | 119,99 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 373,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme citronovou kůru i šťávu, olej a střídavě mléko a mouku s práškem. Nakonec vmícháme rozinky a jablíčka.
Krok 2: Pečeme při 160°C asi 45 minut.
Krok 3: Pocukrujeme.
Zveřejněno 4. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablíčková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DxBk
Moje poznámka
Jablíčková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DxBk
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablíčková bábovka,
jablíčková bábovka recept,
jablíčkova bábovky,
recept na jablickovou bábovku,
bábovka snadno a rychle,
jablickova babovks,
jablickova hrníčkové bábovky,
recept na jablíčko bábovku,
mokrá piškotová bábovka,
bábovka jablíčková,
recept na jablíčko bábovku,
jablíčková bábovka hrníčková,
výborná jablíčková bábovka recept,
babuvka jablickova,
farska buchta s jablky,
skořicová jablíčková bábovka,
mokra babovka,
jablíčková buchta,
hrnkova jablickova buchta,
hrnkova jablickova buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
jablko,
cukr moučkový,
vejce,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
kůra citronová,
šťáva citronová,
rozinky
Komentáře (13)
Děkuji za recept
Já právě do každého takového receptu ty jablíčka krájím na kostičky. Když se totiž nastrouhají, tak je ta bábovka moc mokrá. Takhle s tím nemám problém a vždy se povede. A navíc je moc dobrá, není suchá