Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem

Osmažené gnocchi jsou rychlá večeře s minimem nádobí. Při použití polotovaru téměř kdykoli k dispozici, protože kousek šunky, sýru a pórku máme v lednici vždy. Gnocchi jsou krásně křupavé, nemají obvyklou vařenou konzistenci.

Hodnocení receptu je 5,0 (68×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 425 kJ /
1 297 kcal
Bílkoviny51,53 g
Tuky45,80 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 205 mg
Sodík 3,36 g
Sůl8,25 g
Sacharidy168,57 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo. Vsypeme neuvařené gnocchi rovnou z balení a na mírném ohni osmažíme skoro dozlatova. Krok 2: Ke konci přidáme šunku pokrájenou na nudličky a pórek na kolečka. Zvýšíme plamen a zprudka krátce dosmažíme, než začne šunka křupat. Krok 3: Do odstavené pánve vsypeme nahrubo nastrouhaný sýr, lehce promícháme a ihned podáváme.

TIP: Jak na bramborové gnocchi. Oblíbené recepty na jejich přípravu

Zveřejněno 11. 9. 2010

Poznámka autorky isindy

Sýr a salám může každý nahradit podle chuti a fantazie. Gnocchi není třeba jen vařit, ale lze je i přímo osmažit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LRX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LRX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (52)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jak poznám ty správné noky (gnocchi? Je na nich napsáno máslové nebo suché? Děkuji, ještě jsem je nekupovala.

to byl fofr. za pár minut hotovo, žádné nádobí, zbytky z lednice a výborné jídlo, díky za recept. přidávám foto:-)

Výborný recept, :yes: Já to také dělám se špenátem a nivou a po dovaření zamíchám čerstvou kapii.:-);-) Vynikající kombinace.:yes:

Děkuji za skvělou inspiraci :yes: recept jsem si malinko poupravila (nejprve jsem osmažila cibulku se slaninou a až pak přidala gnochci) - bylo to výborné :)
Nikdy mě nenapadlo, že se gnocchi nemusí vařit...takže skvělá večeře z jednoho hrnce :yes: jednoduché, rychlé a ještě ke všemu vynikající :-8

Dnes jsem vyzkoušela a je to rychlovka a výborná. Moc nám chutnalo a určitě brzy uvařím znovu. Vyzkoušela jsem alternativu s parmezanem a mohu doporučit.

Super rychlovka ;-) místo pórku jsem tam dala jarní cibulku, prostě co bylo doma. Díky :yes:

Výborný, rychlý :yes: můžu jenom doporučit :-p a bodík samo letí.

migela-v: díky, jsem ráda :-)

Výborné, místo pórku dozlatova cibule, navíc trocha chilli. :yes: Rychlý a chutný oběd.

jdu to vyzkouset k obedu, je to super rychlovka, tak jsem na to zvedava :-))

Tématické fráze:
opečený masový nok, gnocchi recept, gnocchi se sýrem, opečené noky, gnocchi s pórkem, opecene gnochi, gnocchi, gnochi se šunkou, smažene gnocchi, noky se šunkou, noky se šunkou a porkem, gnochi se sunkou a syrem, gnocchi složení, noky se šunkou a sýrem, recepty na gnocchi, recepty s gnocchi, gnochi sunkou, recepty z gnocchi, jednoduche gnocchi, máslové gnocchi

Suroviny:
gnocchi, máslo, šunka, sýr tvrdý, pórek, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu