Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 759 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,13 g |
| Tuky | 1,17 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 36,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky.
Krok 2: Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou, rozmarýnem, estragonem a tymiánem.
Krok 3: Přidáme ostrý kečup a pokrm řádně prohřejeme - nesmí se vařit.
Krok 4: Plátky veky potřeme tence máslem, posypeme sýrem, sekanou petrželkou a krátce zapečeme.
Krok 5: Jednotlivé porce krevet podáváme se sýrovými toasty, popřípadě s lehkým zeleninovým salátem bez zálivky.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR6m
Moje poznámka
Krevety po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR6m
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 22 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 22 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
krevety s rozmarýnem,
příprava zmrazených krevet,
zálivka na krevety,
zmrazené krevety,
krevety po provetijalsku,
krevety tymian,
recept na velké krevety,
jsou zdravé krevety,
krevety recepty,
krevety zmrazené,
krevety zdravě,
velké krevety,
krevety rozmaryn,
krevety,
recept na krevety zmrazené,
zdravý recept na krevety,
krevety s petrzelkou,
recept na velké tygří krevety,
krevetový salát po provensálsku
Suroviny:
cibule,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
krevety,
sůl,
petrželka,
rozmarýn,
estragon,
tymián,
kečup ostrý,
veka,
máslo,
sýr,
petrželka
Komentáře (4)