Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevety po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 12. 2011 16:47

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie759 kJ / 181 kcal
Bílkoviny4,13 g
Tuky1,17 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy36,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Strouhaný sýr na tousty jsem smíchal před zapečením s provensálským kořením. Jinak vynikající k večernímu posezení u vína.

Jikotka Jikotka

30. 5. 2015 09:08

Příště bych nedávala kečup...trošku jsem si přizpůsobila recept,jinak dobrý nápad...

anetka 99

27. 12. 2012 12:50

pro kolik je to asi osob chtěla bych to udělat k věčeři a nevím jestli to dá pro 3 osoby:-/ jinak je to super a moc se na to těším:yes::yes:doufám že to bude dobře chutnat:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krevety recept krevety s rozmarýnem příprava zmrazených krevet zálivka na krevety zmrazené krevety krevety po provetijalsku krevety tymian recept na velké krevety jsou zdravé krevety krevety recepty krevety zmrazené krevety zdravě velké krevety krevety rozmaryn krevety recept na krevety zmrazené zdravý recept na krevety krevety s petrzelkou recept na velké tygří krevety krevetový salát po provensálsku

Suroviny: cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, krevety, sůl, petrželka, rozmarýn, estragon, tymián, kečup ostrý, veka, máslo, sýr, petrželka

TopRecepty.cz

Krevety po provensálsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wR6m