Krevety po provensálsku

700413 Kuchař: 700413

Mořské plody 2 názory

Suroviny

1 větší cibule
75 g paprik žlutých
75 g paprik červených
krevety (buď velké tygří nebo zmrazený polotovar)
sůl
petrželka
rozmarýn
estragon
tymián
4 lžíce ostrého kečupu
8 plátků veky
máslo
sýr
sekaná petrželka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky.

  2. Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou, rozmarýnem, estragonem a tymiánem.

  3. Přidáme ostrý kečup a pokrm řádně prohřejeme - nesmí se vařit.

  4. Plátky veky potřeme tence máslem, posypeme sýrem, sekanou petrželkou a krátce zapečeme.

  5. Jednotlivé porce krevet podáváme se sýrovými toasty, popřípadě s lehkým zeleninovým salátem bez zálivky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krevety po provensálsku

  • Jikotka Jikotka

    Příště bych nedávala kečup...trošku jsem si přizpůsobila recept,jinak dobrý nápad...

    Odpovědět

  • anetka 99 anetka 99

    pro kolik je to asi osob chtěla bych to udělat k věčeři a nevím jestli to dá pro 3 osoby:-/ jinak je to super a moc se na to těším:yes::yes:doufám že to bude dobře chutnat:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: krevety recept krevety s rozmarýnem příprava zmrazených krevet zálivka na krevety zmrazené krevety krevety po provetijalsku krevety tymian recept na velké krevety jsou zdravé krevety krevety zmrazené krevety zdravě velké krevety krevety rozmaryn krevety zdravý recept na krevety krevety s petrzelkou recept na velké tygří krevety krevetový salát po provensálsku krevety a zdraví recept zmražené krevety

Zapomněl/a jsem heslo