Provensálský cibulový koláč Pissaladiere
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 815 kJ / 3 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,03 g |
Tuky | 190,32 g |
Vláknina | 71,38 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 10,67 g |
Sůl | 26,43 g |
Sacharidy | 285,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je převzatý z francouzské knihy Škola provensálské kuchyně a v několika ohledech lehce poupravený podle Olivové kuchařky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2011 22:56
30. 1. 2011 22:10
30. 1. 2011 21:48
30. 1. 2011 21:46
30. 1. 2011 21:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 41 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 42 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 57 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cibulový koláč pissaladiere- francouzský cibulový koláč pravý francouzský cibulový koláč provencálský kolac cibulový koláč s ančovičkami cibulovi kolac recepty z provensálské kuchyně provensálská kuchyně cibulový koláč recept koláč s ančovičkami francouzský cibuloví koláč francouzský cibulový koláč cibulové koláče francouzský cibulový koláč s ančovičkami pissaladiere- francouzský cibulový koláče slané cibulové koláčky s olivami francouzský koláč s ančovičkami cibulový koláč olivový olej cibulový koláč s ančovičkami a olivami krevetovy kolac
Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, žloutek, voda, cibule, rajče, ančovičky v oleji, olivy černé, česnek, tymián čerstvý, pepř, sůl, olej olivový, máslo, olej olivový
Provensálský cibulový koláč Pissaladiere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY1k
5 názorů