Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Z kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá paprika dodají polévce zajímavou vůni a lehce štiplavou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 20,80 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpBY
Moje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpBY
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 5 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí guláš
Koubicka před 41 minutami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 3 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 3 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 3 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 4 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 4 hodinami
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 6 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 6 hodinami
Suroviny:
kapusta,
cibule,
klobása,
česnek mědvědí,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
majoránka,
petržel
Komentáře (3)