Velikonoční polévka šmigrustovka
Krajové speciality jsou vždy zpestřením jídelníčku. A u této polévky zrovna můžete použít vykoledovaná vařená vejce. Jednoduchý vývar se smetanou, dochucený paprikou a nahoře zdobený půleným vařeným vejcem, křenem a cibulkou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 974 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,28 g |
Tuky | 59,09 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 813 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,52 g |
Sacharidy | 20,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční polévka šmigrustovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkR84
Moje poznámka
Velikonoční polévka šmigrustovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkR84
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
klobása papriková,
voda,
cibule,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
křen,
cibulka jarní
Komentáře (4)
Kdo nezná doporučuji vyzkoušet, je to skvělá polévka.