Mrkvový krém se zázvorem a hráškem
Obliba krémových polévek stoupá, mají mnoho výhod. Jsou rychle hotové, stačí pár základních surovin, které máte většinou doma, zvládnou ji i začátečníci , zasytí a zahřeje. Takže připravte si suroviny a jdeme na to.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 282 kJ / 1 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,15 g |
Tuky | 63,32 g |
Vláknina | 53,16 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 171,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový krém se zázvorem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmVM
Moje poznámka
Mrkvový krém se zázvorem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmVM
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 16 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 26 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Suroviny:
mrkev,
brambory,
máslo,
cibule,
česnek,
zázvor čerstvý,
vývar zeleninový,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
hrášek mražený,
krutony
Komentáře (15)
Jen foto tentokrát nepřidávám, protože si talíř dozdobila malá a asi to není ke zveřejnění.
Pochutnali jsme si a rozhodně řadíme do receptáře oblíbených...
Kdo nemůže laktosu použije kokosové mléko. Vařím hodně podobně a je to s ním moc dobré.