Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 195 kJ / 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,98 g |
| Tuky | 35,20 g |
| Vláknina | 7,71 g |
| Cholesterol | 28 mg |
| Sodík | 652 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 29,54 g |
Postup přípravy
Orestujeme a zalijeme vínem a vývarem. Krok 4: Vložíme bylinky a jalovec a maso dáme zpět, dusíme doměkka pod pokličkou.
Pokud je třeba, podlijeme. Krok 5: Měkké maso vyjmeme, přidáme povidla a povaříme. Krok 6: Omáčku přecedíme a podle potřeby dochutíme solí.
Podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 7. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
Moje poznámka
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 2 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 2 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 4 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 4 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 6 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 7 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
špek,
vývar masový,
víno,
cibule,
jalovec,
dobromysl,
libeček,
povidla švestková
Komentáře (6)