Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Kousky masa podušené s divokým kořením skvěle doplní houbová omáčka, která je tak perfektně připravená a dochucená, že si na ní pochutnají i ti, kteří nemají houby příliš v lásce. Přílohu můžete vybrat podle svých chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,04 g |
Tuky | 90,60 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 48,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Moje poznámka
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qvg
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Suroviny:
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření hřebíček,
voda,
sůl,
koření divoké,
houby čerstvé,
sádlo,
cibule,
maso vepřové,
sůl,
koření divoké,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (2)