Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Flank steak je lahodné libové maso a lze s ním vykouzlit skvělá jídla. Tento recept na rolovaný flank steak je poněkud náročný a k přípravě použijete také techniku sous-vide, nicméně ohromíte všechny strávníky u stolu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 154 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,17 g |
Tuky | 198,86 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,62 g |
Sacharidy | 22,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZoD
Moje poznámka
Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZoD
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Suroviny:
sýr mozzarella,
sůl,
pepř mletý,
chřest zelený,
olej,
led,
voda,
ocet vinný,
cibule šalotka,
máslo,
žloutek,
šťáva citronová,
sůl,
voda,
Komentáře (4)