Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit tepelnou úpravu. Pak si ji vychutnáte s plnou parádou.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 731 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,70 g |
Tuky | 118,67 g |
Vláknina | 11,59 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKrm
Moje poznámka
Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKrm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červených paprik
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 9 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 minutami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 18 minutami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí kečup
zuzik8 před 1 hodinou
Plněné papriky
Cernousek před 2 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 2 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 2 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 2 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 4 hodinami
Suroviny:
maso,
slanina uzená,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
protlak rajčatový,
džem rybízová,
vývar hovězí,
citron,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
rozmarýn
Komentáře (3)