Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,32 g |
Tuky | 38,70 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 170,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrnicový rozpek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yw97
Moje poznámka
Jitrnicový rozpek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yw97
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 10 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 11 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 13 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 15 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 2 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 3 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 4 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 5 hodinami
Bublanina
alenalentz před 6 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 7 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 7 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí jelita recept,
rozpek,
jelita recept,
recept na domácí jelita,
recept na domaci jitrnice,
zeli k jitrnici,
jelito se zelim,
jelito s bramborem,
retigova,
jitrnice a jelita recepty,
dobromila retigová,
rozpeky recept,
jelita se zelím,
příprava jelita,
jelíto recept,
rozpek recept,
jitrnice, jelito recept,
domácí jelita,
recept na jelita,
retigová recepty
Suroviny:
jitrnice,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř,
sádlo,
olej,
brambory,
kmín celý,
zelí kysané
Komentáře (34)
Za príma recept a krásnou Mirčinu fotku posílám další+25 bodík