Postup přípravy
Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Krok 4: Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud chceme boršč zahustit, vmícháme mouku rozkvedlanou v troše vody. Výborný je ale i bez zahuštění. Krok 5: Nakrájíme maso na kostky a vrátíme do polévky.
Provaříme ještě asi 30 minut. Krok 6: Podáváme se zakysanou smetanou a koprem.
Zveřejněno 29. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Moje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 48 minutami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 1 hodinou
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 11 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 20 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 41 minutami
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 1 hodinou
Pečená dýně
Agliooglio před 1 hodinou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 2 hodinami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 3 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 3 hodinami
Suroviny:
maso hovězí na polévku,
sádlo,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
řepa červená,
brambory,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (2)