Postup přípravy
Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Krok 4: Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud chceme boršč zahustit, vmícháme mouku rozkvedlanou v troše vody. Výborný je ale i bez zahuštění. Krok 5: Nakrájíme maso na kostky a vrátíme do polévky.
Provaříme ještě asi 30 minut. Krok 6: Podáváme se zakysanou smetanou a koprem.
Zveřejněno 29. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Moje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Nejnovější recepty
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Fitulka před 1 hodinou
Valašská kyselice
Fitulka před 1 hodinou
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 2 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 2 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 10 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 12 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 13 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 14 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 22 hodinami
Suroviny:
maso hovězí na polévku,
sádlo,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
řepa červená,
brambory,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (1)