Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Ať už potřebujeme připravit všední nebo sváteční oběd, s tímhle recept nešlápneme vedle. Plátky vepřové kýty zprudka orestované podáváme s opečenými bramborami. Tuto dvojici skvěle doplní žampionová omáčka se smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 87,27 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 14,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vVA
Moje poznámka
Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vVA
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
ghee,
žampióny,
cibule,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
hořčice pikantní,
koření houbová variace,
máslo,
petrželka,
brambory
Komentáře (3)