Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Tento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept se žemlovými knedlíky.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 892 kJ / 3 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,06 g |
Tuky | 170,67 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,22 g |
Sacharidy | 214,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrGW
Moje poznámka
Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrGW
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 5 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 8 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
koření kari,
paprika čerstvá červená,
pórek,
vývar masový,
smetana 33%,
mouka hladká,
rohlík,
mléko,
vejce,
nať petrželová,
sůl,
olej
Komentáře (7)