Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 126 kJ / 30 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,40 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasový chleba 1-2-3
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwBz
Moje poznámka
Kvasový chleba 1-2-3
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwBz
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 12 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 3 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 6 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 6 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 7 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 8 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 9 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kvasový domácí chleba recept,
domácí kvasový chleba,
kvaśovy chleba,
chleba 1 2 3,
domácí chléb kvasovy,
hydratace chleba,
kváskový chleba 1-2-3,
chléb 1 2 3,
hydratace kváskového chleba,
kváskový chléb 1 2 3,
recept kváskový chléb 1 2 3,
kváskový chleb 3 2 1,
domácí kvasovy chleba recept,
kvasový a kváskový chléb,
česnekový chleba z kvasku,
chleba 1-2-3,
kváskový chléb 1-2-3,
chléb 1-2-3,
chleba 1,2,3,
kváskový chléb 1 2 3
Suroviny:
kvásek,
voda,
mouka,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (24)
Najprv 40 g kvások, 100 voda, 100 žitná. (takže trochu viac - 240 g rozkvasu)Rozkvas klasika, potom 400 voda a 600 pšeničná chlebová, autolýza, semienka, soľ, rasca. Preklady v mise, ošatka. Pečené v jenskej mise.
Foto pridávam.
Aj ja som podľahla čaru kváskovania, napr. polovicou chleba niekoho obdarujem, aby som mohla piecť zase...aj keď včera bolo 32 st., nemám problém zapnúť rúru.
Pridávam foto.