Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo)
Jogurtové těsto je univerzální, hodí se na slané nebo sladké pečivo. Podle toho, co z těsta budete péct, v něm zvýšíte množství soli nebo cukru. Toto tvárné těsto se hodí na koláče, frgále i pizzy, všechno pečivo z něj zůstane dlouho vláčné.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 622 kJ / 3 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,86 g |
Tuky | 140,97 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 566,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEy2Y
Moje poznámka
Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEy2Y
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 53 minutami
Panenka v kopru
Přidáno před 1 hodinou
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 30 minutami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 1 hodinou
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 2 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 2 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 6 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
olej,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře (10)
Sladké záviny, buchty...pečené aj parené...a pod.
.