Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 858 kJ / 4 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,58 g |
Tuky | 143,83 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 568,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Univerzální jogurtové kynuté těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN3r
Moje poznámka
Univerzální jogurtové kynuté těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN3r
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 16 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
kynuté těsto s jogurtem,
jogurtové testo,
kynuté těsto z jogurtu,
jogurtové kynuté těsto,
těsto s jogurtem,
kynuté jogurtové těsto,
pizza testo s jogurtem,
těsto na pizzu s jogurtem,
těsto z jogurtu,
kynuté koláče s jogurtem,
kynutý koláč s jogurtem,
univerzální kynuté těsto,
jogurtové těsto kynuté,
kynuté těsto s olejem,
koláč z jogurtového testa,
jogurtový koláč slaný,
kynuté těsto jogurt,
jogurtový testo,
joghurtové těsto kynuté těsto,
kynuté jogurtové
Suroviny:
jogurt bílý,
olej,
mouka hladká,
droždí sušené,
sůl,
cukr
Komentáře (12)