Uzená polévka s krupicí a jarními bylinkami
Ne nadarmo se říká že polévka je grunt. Krásně zasytí a příjemně zahřeje. Pokud vám zbyl uzený vývar, můžete z něj uvařit silnou polévku s krupicí, dochucenou štiplavým medvědím česnekem.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 305 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,50 g |
Tuky | 19,68 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 31,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená polévka s krupicí a jarními bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knwJ
Moje poznámka
Uzená polévka s krupicí a jarními bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knwJ
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
uzená polévka s mladou jarní cibulkou,
recepty s bylinkama,
uzená polévka s krupicí
Suroviny:
maso uzené,
vývar uzený,
krupice,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá,
pažitka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)
A v čem je ta naše jiná?
Podává se s popencem (lidově uponka) a na stole si hodovníci polévku podle chuti zjemní (nebo nezjemní) mlékem