Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 203 kJ / 49 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 1,92 g |
| Vláknina | 3,55 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Moje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 20 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 4 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 4 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 5 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 6 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 15 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 20 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 20 hodinami
Tématické fráze:
květákové listy,
listy z květáku,
listy květáku,
mrkvová nať použití,
kvetakove listy recepty,
kvetakova nat,
polévka z listů květáku,
květáková polévka z listů,
květákový list,
květák listy,
květákový krém polévka,
květákové polévky,
květákové listy recept,
polévka květákový krém,
květákový krém polévka,
jak vyuzit kvetakove listy,
listy od květáku,
polevka z kvetakoveho listi,
využití mrkvové natě,
co s listy květáku
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
květák,
květák,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kurkuma,
květ muškátový,
koření nové koření mleté,
pepř,
máslo,
smetana
Komentáře (19)
Jinak děkuji za nápad, jak využít květákové listy!!
Před časem mi napsala v SZ jedna zdejší hvězda (ale Jana to nebyla