Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Chutné vepřové plátky připravíte jen s pár surovinami navíc. Omáčku můžete zahustit dle svých zvyklostí, na jemnou šťávičku ale bude stačit i mouka z obaleného masa. Přidejte vhodnou přílohu a oběd může začít.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,66 g |
| Tuky | 30,37 g |
| Vláknina | 6,38 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 28,74 g |
Postup přípravy
na poloviny a dochutíme dle potřeby solí nebo malou špetkou cukru. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Zveřejněno 8. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1yE
Moje poznámka
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1yE
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 18 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 19 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 21 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Petra.J. před 11 minutami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 31 minutami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 40 minutami
Hrníčková bábovka
Barun před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 3 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 3 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 4 hodinami
Suroviny:
kost,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
mrkev,
kmín drcený,
vývar masový,
okurky sterilované,
kečup ostrý,
olivy černé,
cukr
Komentáře (5)