Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek v zelné omáčce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 11. 2016 19:36

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 514 kJ / 601 kcal
Bílkoviny15,08 g
Tuky37,80 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2016 20:02

Díky všem:-8:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 11. 2016 12:41

:-8:yes::yes:

mika59 mika59

24. 11. 2016 21:34

:yes::yes::yes:<3

maiva maiva

24. 11. 2016 20:23

:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové plátky na sádle veprove platky z jemnou peprovou omackou vepřové plátky s omáčkou omacka z hlavkoveho zeli zelná omáčka k vepřovému top recepty v zelné omáčce přirodní vepřový plátek na zeli

Suroviny: zelí bílé hlávkové, smetana 12%, sádlo, cibule, česnek, kmín drcený, sůl, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Vepřový plátek v zelné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yWl7