Květákové kari s cuketou a hráškem v kokosovém mléce
Není od věci si čas od času odpočinout od masa a připravit bezmasý pokrm. Květákové kari je snadné na přípravu a plné různých chutí, které jsou v pokrmu dobře propojené. Hotové kari podáváme s rýží.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 008 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 39,54 g |
Vláknina | 9,64 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 22,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové kari s cuketou a hráškem v kokosovém mléce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOnG
Moje poznámka
Květákové kari s cuketou a hráškem v kokosovém mléce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOnG
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 11 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 11 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 3 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 14 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 16 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 16 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 16 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 17 hodinami
Suroviny:
květák,
cuketa,
hrášek,
ghee,
zázvor čerstvý,
česnek,
cibule,
koření kari,
kurkuma,
římský kmín mletý,
pasta rajčatová,
sůl,
vývar masový,
mléko kokosové,
koriandr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (5)