Kořeněný květákový krém
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou pastou, výrazným kořením a poté ji rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 237 kJ / 1 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 70,53 g |
Vláknina | 21,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 68,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Moje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Tortilla s ovocem
Přidáno 28. 5. 2025 17:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 8 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 5 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 5 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 5 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 6 hodinami
Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
bajoo před 7 hodinami
Kuličky z mletého masa pečené se zeleninou
Tereziena před 7 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
květák,
mrkev,
česnek,
máslo,
vývar masový,
mléko kokosové,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
pepř cayenský,
skořice mletá,
kurkuma,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
koriandr čerstvý
Komentáře (2)