Kořeněný květákový krém
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou pastou, výrazným kořením a poté ji rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 237 kJ / 1 013 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,65 g |
| Tuky | 70,53 g |
| Vláknina | 21,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 68,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Moje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 18 minutami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 3 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 4 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
květák,
mrkev,
česnek,
máslo,
vývar masový,
mléko kokosové,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
pepř cayenský,
skořice mletá,
kurkuma,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
koriandr čerstvý
Komentáře (2)