Kořeněný květákový krém
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou pastou, výrazným kořením a poté ji rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 237 kJ / 1 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 70,53 g |
Vláknina | 21,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 68,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Moje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 15 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 3 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 8 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 11 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 11 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 11 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 12 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
květák,
mrkev,
česnek,
máslo,
vývar masový,
mléko kokosové,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
pepř cayenský,
skořice mletá,
kurkuma,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
koriandr čerstvý
Komentáře (2)