Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Omáčkových variant ke kuřecímu masu není nikdy dost! Aby maso nebylo fádní, zkuste ho nejprve lehce marinovat v jogurtu. Bude výrazně šťavnatější a křehčí. Jogurt pak využijte i jako základ pro vymazlenou omáčku s paprikami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 838 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,60 g |
| Tuky | 27,47 g |
| Vláknina | 6,41 g |
| Cholesterol | 178 mg |
| Sodík | 718 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQn7
Moje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQn7
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 14 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílková bábovka
Pavluska75 před 5 minutami
Klobásníky
Krista56 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
HarryHole před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 2 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 2 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 2 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 15 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 15 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
jogurt smetanový,
sůl,
pepř mletý,
koření paprika maďarská,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
máslo,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
kapie sterilovaná,
pórek,
omáčka sojová,
hořčice plnotučná,
vývar masový,
Komentáře (3)