Knedlíky ze žitného kvásku
Poctivý knedlík z žitného kvásku poslouží jako příloha ke spoustě oblíbených českých jídel, ať už k omáčkám nebo k dušenému zelí s masem. Hutný tmavý knedlík z celozrnné mouky, vaříme v páře.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Moje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 6 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 20 minutami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 27 minutami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 3 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 4 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 4 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
bbarbara před 5 hodinami
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
kvas žitný,
voda,
mouka polohrubá,
mouka špaldová celozrnná,
vejce,
sůl
Komentáře (3)