Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa má skvělou sladkokyselou chuť a její zemitá příchuť je potlačena přidaným anýzem a fenyklem. Hodí se třeba jako salát k hlavnímu jídlu, ale můžete ji také rozmixovat a přidat do pomazánek a dipů nebo do polévek typu boršče.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná červená řepa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYko
Moje poznámka
Nakládaná červená řepa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYko
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 28 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 44 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
fenykl,
mletý anýz,
křen,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
deko
Komentáře (3)