Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa má skvělou sladkokyselou chuť a její zemitá příchuť je potlačena přidaným anýzem a fenyklem. Hodí se třeba jako salát k hlavnímu jídlu, ale můžete ji také rozmixovat a přidat do pomazánek a dipů nebo do polévek typu boršče.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná červená řepa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYko
Moje poznámka
Nakládaná červená řepa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYko
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 6 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 10 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 2 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 3 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 7 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 7 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 7 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 8 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 8 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
fenykl,
mletý anýz,
křen,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
deko
Komentáře (3)