Hovězí na žampionech a pórku
Šťavnaté kousky hovězího masa v dobře ochucené směsi s žampiony a pórkem jsou ideální jako rodinný nedělní oběd. I když hovězí maso vyžaduje delší přípravu, lahodná chuť jídla nám to bohatě vynahradí.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68mR
Moje poznámka
Hovězí na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68mR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 6 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 7 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
pórek,
žampióny,
olej,
česnek,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
petrželka hladkolistá
Komentáře (2)