Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Snadnou polévku plnou barevné zeleniny si můžete s námi uvařit podle československých norem. Kousky mrkve, celeru, petržele a pórku doplní jak brambory, tak i třeba hrášek či rajčata. Kombinaci chutí pak zjemní smetana.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYM67
Moje poznámka
Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYM67
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 30 minutami
Dršťková polévka
Sahula před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 2 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 4 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 4 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 7 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí hlávkové,
brambory,
voda,
rajče,
hrášek sterilovaný,
smetana,
mouka hladká,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (1)