Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 898 kJ / 1 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,23 g |
Tuky | 76,56 g |
Vláknina | 26,86 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,34 g |
Sacharidy | 186,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Moje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 6 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 7 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 8 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 8 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 10 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 11 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 11 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 12 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 12 hodinami
Tématické fráze:
rychlé recepty na zapečený květák,
zapecený kveták,
květák recepty,
květák pečený vcelku,
zapečený květák s těstovinami,
zapečený květák s libečkem,
pečený květák vcelku,
zapečená květáková hlava,
brambory s libečkem,
posli recept zapeceny kvetak,
vaření s libečkem,
pošli recept květák,
recepty z květáku,
zapékají květák,
zapecený kvetak s cuketou a bramborama,
zapečená květák,
s libečkem,
maminčiny recepty květák,
zapečený květák s brambory a libečkem,
květak zapečený v remosce
Suroviny:
brambory,
květák,
libeček,
vejce,
česnek,
sýr niva,
sýr cihla,
rajče,
sůl,
pepř,
koření adžika
Komentáře (3)